Mooie presentatie Rainbow Challenge

Op 11 maart zijn in Rijen de prijzen uitgereikt van de 9e Rainbow Challenge. Voor deze grote internationale fotowedstrijd waren vele prachtige beelden ingezonden door fotografen uit 58 verschillende landen. Bezoekers konden naar keuze ’s ochtends of ’s middags de presentatie bijwonen van de beste foto’s uit de wedstrijd. De officiële prijsuitreiking vond ‘s middags plaats en werd ingeluid door wethouder R(olph) Dols met een mooi verhaal over de verschillende manieren waarop een foto betekenis voor iemand kan hebben.
Natuurfotograaf Edwin Giesbers verzorgde voorafgaand aan de middagpresentatie een boeiende inleiding over zijn vak. Hij deed dat aan de hand van, vooral, macrofoto’s uit de natuur ‘van eigen bodem’. Daarbij gaf hij tal van nuttige, praktische tips om van een natuurfoto ook echt iets bijzonders te maken.
FA-Rijen dankt iedereen die aan het welslagen van de wedstrijd en de presentaties heeft bijgedragen: door deelname, aanwezigheid, of betrokkenheid bij de organisatie. In het bijzonder gaat de dank uit naar degenen die de organisatie financieel gezien (mede) mogelijk hebben gemaakt: Foto Jans in Tilburg, de gemeente Gilze en Rijen en Rabobank Tilburg e.o.
11.3.2018