FA-Rijen weer deelnemer Rabobank Clubkas Campagne

Arnald Paulo Che – Happy little monk, Hong Kong, Winnaar Rainbow Challenge Rijen 2018

 

FA-Rijen doet ook dit jaar mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Dankzij de financiële steun die dat oplevert kan de fotoclub twee bijzondere evenementen (blijven) organiseren en iedereen kennis laten maken met internationaal gewaardeerd foto- en AV-werk: de Rainbow Challenge Rijen en de AV-Challenge 321. Het eerste evenement levert een schat aan foto’s op die door geïnteresseerden op groot scherm bekeken kunnen worden. Het tweede evenement biedt belangstellenden de kans een aantal AV-series te bekijken die internationaal hoog scoren.

Ben je lid van Rabobank Tilburg en Omstreken? Wij zouden het fantastisch vinden als je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne tussen 2 en 14 oktober een of twee stemmen geeft aan FA-Rijen zodat we ook de komende jaren weer velen kunnen laten meegenieten van mooie foto’s en AV-series.

Leden van de Rabobank Tilburg en Omstreken ontvangen op dinsdag 2 oktober een stemkaart per mail of een stemkaart in de brievenbus. Met die stemkaart mag je 5 stemmen uitbrengen, waarvan je er maximaal 2 aan de FA-Rijen mag geven.  Naast FA-Rijen kun je dus ook nog andere clubs steunen. Stemmen gaat via deze site: clubkascampagne.nl/tilburg. Alleen Rabo-klanten die vóór 1 september lid van de bank waren, kunnen stemmen.

Laat je stemmen niet verloren gaan en steun onze club tussen 2 en 14 oktober!
29-9-2018