Expositie 2022: veel complimenten

Na drie jaar dan eindelijk weer een echte expositie. En een die zeker geslaagd genoemd kan worden. Een bezoekersaantal van tussen de 350 en 400. Veel complimenten over de kwaliteit van foto’s en AV-series. En een sfeer die maakte dat de expodagen zijn ‘omgevlogen’. Onder de bezoekers was ook Marielle Doremalen, wethouder voor onder andere kunst, cultuur en erfgoed in Gilze en Rijen. Ze maakte samen met voorzitter Jolanda Jansen een ronde over de expositie. Bezoekers waardeerden behalve de kwaliteit de variëteit in het werk van de clubleden. Trouwe bezoekers viel ook het ruimtelijk effect van de nieuwe bordopstelling op.

Zoals gebruikelijk konden bezoekers op een stembriefje aangeven welke foto(serie) of AV-productie zij het meest waardeerden. Bij de foto’s kwam de serie ‘Berlijn, oktober 2019’ van Huub Bink daar als winnaar uit. Gevolgd door ‘Zomerblues’ van Corrie Verhulst en ‘Minimal mood’ van Henri Smulders op een gedeelde tweede plaats, en ‘De kleuren van de Bernhardsingel’ van nieuw lid Wim van der Made op de derde plaats. Bij de AV-series eindigde ‘Raak me’ van Maria Beesems op de eerste plaats, ‘Mistig’ van Henk de Lange op de tweede, en ‘Druppels’, ook van Henk de Lange, op de derde.

Op deze site zijn alle expositiefoto’s te zien onder Galerij. Brigitte Laurijsen, correspondent van Weekblad Gilze & Rijen én clublid schreef een artikel voor het weekblad dat u hier kunt lezen (pagina 6). Hieronder een foto van wethouder Doremalen die over de expositie wordt geleid.

15.6.2022