Nieuws

Overzicht nieuwsberichten

FA- Rijen op verenigingendag Zetjesactie: laat een profielfoto maken!

FA-Rijen neemt dit jaar voor het eerst deel aan de Zetjesactie van AH en zal met een stand aanwezig zijn op de Verenigingendag in De Laverije, die plaatsvindt op 12 oktober van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen kan dan bij onze stand een profielfoto laten maken op zijn eigen mobiele telefoon. Of zich door ons laten fotograferen met zijn/haar volle boodschappenkar of AH-boodschappentas. Een deskundige jury, onder andere bestaande uit medewerksters van AH, zal de 5 leukste foto’s selecteren. Die worden dan op een later tijdstip geëxposeerd. Uiteraard krijgen de betrokkenen zelf een mooie print van de foto.
FA-Rijen is blij dat de club dit jaar mag meedoen aan de Zetjesactie. De opbrengst zal ten goede komen aan publieksactiviteiten die onze kleine club zonder sponsorgelden niet kan organiseren. Zo is er de unieke presentatie van AV-producties, die uit diverse landen worden ingezonden voor de Challenge 321. FA-Rijen kan die presentatie verzorgen omdat de club een van de twee Nederlandse mede-oranisatoren is van deze (vanuit Duitsland georganiseerde) wedstrijd. Voor liefhebbers van AV-series is dat een unieke kans om het beste te zien wat er internationaal gemaakt wordt. Ook de presentatie van de beste foto’s die zijn ingezonden voor de Rainbow Challenge is zo’n publieksactiviteit van de club.
We hopen op een flink aantal ‘zetjes’ zodat we de activiteiten rondom Challene 321 en de Rainbow Challenge ook de komende jaren gratis kunnen blijven aanbieden in Rijen.
18-09-2019

FA-Rijen deelnemer Rabo ClubSupport

Ook dit jaar neemt FA Rijen deel aan Rabo ClubSupport. Daarmee wil de club zijn budget vergroten voor het organiseren van publieksactiviteiten zoals de Rainbow Challenge (een internationale fotowedstrijd, die deel uitmaakt van het Holland Image Circuit). De beste inzendingen van deze wedstrijd, afkomstig uit alle delen van de wereld, worden getoond in een publiekspresentatie. Aan de presentatie worden meestal nog andere activiteiten gekoppeld, bijvoorbeeld een lezing van een bekende fotograaf. Daarmee wil FA Rijen de belangstelling voor fotografie stimuleren en fotografen aanmoedigen om het beste uit hun foto-activiteiten te halen. Het organiseren van dit soort evenementen (zaalhuur, vergoeding gastpreker e.d.) kost geld. Als kleine club zijn we aangewezen op sponsorbijdragen als we ze gratis willen blijven aanbieden. En dat willen we graag. Daarom vragen wij uw hulp via Rabo ClubSupport.
Bent u lid van Rabobank Tilburg en omstreken? Steun ons dan met een of twee van uw stemmen.  Vast hartelijk dank!
18-09-2019

Inzendtermijn Holland Image Circuit geopend

De inzendtermijn voor het Holland International Image Circuit is geopend. FA-Rijen is een van de vijf fotoclubs die deze grote internationale (tweejaarlijkse) fotowedstrijd organiseren. Deelnemen kan in drie secties: vrij, monochroom en reisfotografie. Alle deelnemers ontvangen een catalogus met de mooiste wedstrijdfoto’s.
Wie inzendt vóór november van dit jaar krijgt een korting van € 5,- op het inschrijfgeld. Inzending voor het standaardtarief is daarna nog mogelijk tot 12 januari 2020. Voor gecombineerde clubinzendingen gelden kortingen, afhankelijk van het aantal personen dat daaraan deelneemt. Alle informatie over het circuit en het reglement voor deelname is te vinden op de website van het circuit.
24-08-2019

Expositie 2019: druk pinksterweekeinde

De jaarexpositie van FA-Rijen vindt traditiegetrouw plaats in het tweede weekeinde van juni. Ditmaal was dat tevens het pinksterweekeinde, en viel de expositie niet zoals anders samen met Rijen Ruikt. Niettemin trok hij ruim 400 belangstellenden.
Vanwege het 35-jarig jubileum van de club was er op Eerste Pinksterdag een feestelijke opening door Mark Tittulaer, coördinator kunsteducatie bij Cultuurplaats. In een kort maar krachtig openingswoord uitte hij onder andere zijn waardering voor het niveau van de geëxposeerde werken.  Ook de reacties van de bezoekers waren overwegend positief. Velen lieten zich lovend uit over de afwisseling in stijl en presentatie van de foto’s. Er waren zowel natuurfoto’s, landschapsfoto’s, portretten, architectuurfoto’s, en straatfoto’s, als foto’s die niet direct in een bepaalde categorie zijn onder te brengen. Als extra was een aantal foto’s te zien die clubleden het afgelopen jaar maakten in het kader van thema-opdrachten. Bijvoorbeeld de thema’s patronen en structuren, letters en zintuigen, en transparant. Per thema waren vier foto’s uitgekozen zodat goed te zien was hoe verschillend een thema geïnterpreteerd en uitgewerkt kan worden.
Bezoekers konden hun persoonlijke voorkeur aangeven door een stem uit te brengen op de beste foto of fotoserie, de beste bordpresentatie, en de beste AV-serie. Duidelijke winnares bij de foto’s was Alloesca Mullers met De vos.  John Hop werd tweede met - eveneens - De vos. Jolanda Jansen was derde met haar bomenserie Cantata Silvam. Qua presentatie scoorde het bord van Henk de Lange met de koffiekopjes (Koekie erbij?) het best, gevolgd door de borden van Alloesca Mullers en Jolanda Jansen. Bij de AV-series gingen de meeste stemmen naar de serie over het feest van de heilige Isidorus in Nerja, gemaakt door Maria Beesems. Op de tweede plaats eindigde de serie met de winterse beelden gemaakt door Jeanette Kamberg (Texel).
Alle foto’s van de officiële fotopresentaties zijn nu ook op deze website te zien.
13-6-2019

FA-Rijen houdt jaarexpositie tijdens pinksterdagen

De jaarexpositie van FA-Rijen van 2019 vindt plaats tijdens de pinksterdagen. Op eerste en tweede pinksterdag presenteren de leden hun beste werk van het afgelopen jaar. Dat levert een afwisselend geheel op van bijvoorbeeld natuur- en portretfoto’s, en creatieve en documentaire fotografie. Ook de resultaten van een aantal clubopdrachten zullen te zien zijn. Daarnaast tonen de AV-makers uit de club elk een serie tijdens een doorlopende presentatie in de filmzaal. Als bezoeker kunt u een stem uitbrengen op de foto’s, de bordpresentatie en de AV-serie die u het beste vindt.
De bezoektijden zijn: op zondag 9 juni van 10.00 tot 17.00 uur, en op maandag 10 juni van 11.00 tot 17.00 uur.
14-04-2019

De uitnodiging met alle gegevens kunt u downloaden als pdf bestand.

Prachtige AV-series bekijken op eerste pinksterdag

Op eerste pinksterdag, tijdens de jaarexpositie van FA-Rijen, is er weer een unieke kans om een prachtige reeks AV-series te bekijken. FA-Rijen vertoont dan de mooiste series die zijn ingestuurd voor Challenge 321, een grote internationale AV-wedstrijd. Inzendingen komen uit 12 verschillende Europese landen en uit Nieuw-Zeeland, Australië en Zuid-Afrika. Plaats en tijd van handeling: zondag 9 juni, 10.00 uur tot 12.30 (incl. een korte pauze), in Cultureel Centrum De Boodschap, Rijen. Aansluitend aan de presentatie kunt u onze jaarexpositie bezoeken.
De capaciteit in de filmzaal is beperkt. Daarom is inschrijven noodzakelijk. Dat kan via deze website: inschrijfformulier.
14-04-2019

Vier bronzen stickers bij FA-Rijen

In de landelijke Bondsfotowedstrijd zijn vier foto’s van clubleden bekroond met een bronzen sticker. De bekroonde foto’s zijn van Huub Bink, Henri Smulders, Jolanda Jansen en Nicole. De Bondsfotowedstrijd wordt jaarlijks uitgeschreven door Fotobond, Nederlands Centrum Vrijetijdsfotografie. Het is in principe een clubwedstrijd, maar ook de afzonderlijke foto’s worden geklasseerd. Een clubinzending bestaat uit 10 foto’s (zwart-wit of kleur) van ten minste 5 verschillende makers.
05-02-2019

AV-AFIAP onderscheiding voor Henk de Lange

Henk de Lange heeft de AV-AFIAP titel behaald. De toekenning van deze internationale titel voor AV-makers is gekoppeld aan strenge eisen. Je moet daarvoor ten minste 12 acceptaties ontvangen hebben, voor ten minste 5 verschillende AV-series, op ten minste 6 verschillende salons, in ten minste vier verschillende landen. De onderscheiding wordt toegekend door de overkoepelende organisatie van de Nederlandse Fotobond, de FIAP (the International Federation of Photographic Art), die is gevestigd in Parijs. Slechts 6 AV-makers gingen Henk voor in Nederland. En onder hen is nóg een clublid: Henk-Jan de Weert. Hij behaalde de onderscheiding al in 2008.
14-02-2019

 

FA-Rijen start nieuw fotojaar

Aan de start van dit nieuwe jaar wensen we iedereen een goed 2019. We hopen dat het voor alle fotoliefhebbers veel mooie en interessante beelden zal brengen. Zelf is de club het nieuwe jaar ingegaan met een fotocafé, en met een aantal spannende projecten in het vooruitzicht. De resultaten daarvan zullen te zien zijn op onze jaarlijkse foto-expositie. Die zal, anders dan andere jaren, worden gehouden in het pinksterweekeinde, op 9 en 10 juni. Zoals altijd is iedereen dan weer van harte welkom om onze  foto’s en av-series te komen bekijken.

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2018

FA-Rijen heeft dit jaar weer weer een mooi bedrag ontvangen uit de RABO Clubkas Campagne. Op 24 oktober ontving voorzitter Jolanda Jansen uit handen van Ricardo Smits een cheque ter waarde van € 290,51.
Het bedrag zal gebruikt worden bij het organiseren van speciale, internationale, evenementen met het doel een breed publiek kennis te laten maken met fotografie als hobby of als kunstvorm: Rainbow Challenge Rijen (voor fotografie) en Challenge 321 (voor av-series).
Dank aan de Rabobank voor het organiseren van de actie en dank uiteraard aan degenen die FA-Rijen met hun stem hebben gesteund.
29-10-2018

FA-Rijen weer deelnemer Rabobank Clubkas Campagne

Arnald Paulo Che – Happy little monk, Hong Kong, Winnaar Rainbow Challenge Rijen 2018

 

FA-Rijen doet ook dit jaar mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Dankzij de financiële steun die dat oplevert kan de fotoclub twee bijzondere evenementen (blijven) organiseren en iedereen kennis laten maken met internationaal gewaardeerd foto- en AV-werk: de Rainbow Challenge Rijen en de AV-Challenge 321. Het eerste evenement levert een schat aan foto’s op die door geïnteresseerden op groot scherm bekeken kunnen worden. Het tweede evenement biedt belangstellenden de kans een aantal AV-series te bekijken die internationaal hoog scoren.

Ben je lid van Rabobank Tilburg en Omstreken? Wij zouden het fantastisch vinden als je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne tussen 2 en 14 oktober een of twee stemmen geeft aan FA-Rijen zodat we ook de komende jaren weer velen kunnen laten meegenieten van mooie foto’s en AV-series.

Leden van de Rabobank Tilburg en Omstreken ontvangen op dinsdag 2 oktober een stemkaart per mail of een stemkaart in de brievenbus. Met die stemkaart mag je 5 stemmen uitbrengen, waarvan je er maximaal 2 aan de FA-Rijen mag geven.  Naast FA-Rijen kun je dus ook nog andere clubs steunen. Stemmen gaat via deze site: clubkascampagne.nl/tilburg. Alleen Rabo-klanten die vóór 1 september lid van de bank waren, kunnen stemmen.

Laat je stemmen niet verloren gaan en steun onze club tussen 2 en 14 oktober!
29-9-2018

Twee AV-series Henk de Lange bekroond

Henk de Lange heeft twee acceptaties gehaald in het International Audio Visual Festival van de The Royal Photographic Society in Cheltenham (Engeland).
Hij kreeg de acceptaties voor Het Wouda Gemaal (het oude stoomgemaal in Lemmer) en The little white village (Thorn)
29-9-2018

Expo 2018: Alloesca Mullers meeste stemmen, Bas van Nunen nipt tweede

De ‘Pearls of nature’ van Alloesca Mullers kregen op de expositie van 2018 de meeste publieksstemmen. De ‘vier kerkdorpen’ van Bas van Nunen kwamen, met slechts één stem verschil, op de tweede plaats. Maria Beesems eindigde met 'Zomeravond, Oostende' als derde. Bij de AV-series was de eerste plaats voor ‘Oostendekoerse’ van Maria Beesems. Henk de Lange werd tweede met 'City trip' en Jeanette Kamberg derde met ‘Oktober’. Niet alleen de winnende, maar ook alle andere expositie-foto's zijn binnenkort op deze website te zien.
14-6-2018

Expositie FA-Rijen 2018: afwisseling troef

Ook dit jaar kan FA-Rijen terugkijken op een geslaagde expositie. De ‘binnenkomer’, drie klassieke stillevens, opgebouwd, gefotografeerd en als oude meesters ingelijst door Henk de Lange, maakte dat menig bezoeker zich even in een museum waande in plaats van op een fototentoonstelling. Dan was er ook nog de zorgvuldig gefotografeerde en opgebouwde ‘afvalberg’ van Huub Bink. Wie dat wilde kon hier de presentatie aanpassen door een foto uit de bijgeplaatste afvalemmer voor de door Huub gekozen foto’s te zetten. Die gedachte bleek aan te slaan. Maar er was meer, bijvoorbeeld klassieke zwart-wit fotografie, natuurfoto’s in kleur, en architectuurfoto’s.
Veel belangstelling was er ook voor de foto’s die leden de afgelopen twee jaar maakten van ‘sociale projecten’ in Rijen. Daarbij zal vast een rol bij hebben gespeeld dat er veel mensen op te zien waren, want heel wat bezoekers zochten daar naar bekende gezichten. Ook hier trouwens veel afwisseling in de presentaties. Vooral de boomtak van Nicole, waaraan de foto's als blaadjes waren opgehangen, viel daarbij op: gekozen om de link te leggen naar de buitenactiviteiten die zij had gefotografeerd.
Al even afwisselend als de fotopresentaties waren de AV-producties: van verstild glas via natuur naar drie heel verschillende impressies van ook al heel verschillende steden.
Nagenieten, of ook nieuwsgierig geworden? Alle geëxposeerde foto’s zijn binnenkort op deze website te zien.
11-6-2018

Expositie 2018: veel foto’s van leden

Op 9 en 10 juni 2018 houdt FA-Rijen haar jaarexpositie in CC de Boodschap, Rijen. Er is recent fotowerk te zien van bijna alle leden. En in veel gevallen wordt dat op een verrassende wijze gepresenteerd: tientallen Tilburgse straatjes op één bord, stillevens à la ‘oude meesters’, portretten van een bekende Rijenaar, een interactieve ‘afvalhoop’ en nog veel meer. U bent het hele weekend welkom. De toegang is gratis.

De openingstijden zijn: op zaterdag 9 juni van 13.00 tot 18.00 uur; en op zondag 10 juni van 11.00 tot 17.00 uur.
N.B. Op zondag zijn wij met onze expositie ook weer opgenomen in de route van Rijen Ruikt.

Expositie 2018: foto’s van sociale projecten

Soms krijgt FA-Rijen verzoeken van maatschappelijke organisaties in Rijen om hun activiteiten te fotograferen. Als er leden zijn die op zo’n verzoek kunnen en willen ingaan wordt daar positief op gereageerd. Op deze expositie zijn voor het eerst een aantal voorbeelden van dergelijke ‘sociale projecten’ te zien. Onder andere worden foto’s getoond van bijzondere muziekleerlingen, van de actie Torenlicht en van enkele sportevenementen.

Expositie 2018: nationale én internationale AV-series

Zoals elk jaar zijn (doorlopend tijdens de expositie) de nieuwste series te zien van de AV-makers onder de clubleden. De onderwerpen van deze producties zijn: herfstkleuren in Frankrijk, de paardenraces in Oostende met een knipoog naar het verleden, geheimzinnige close-up beelden van iets wat met parfum te maken heeft, straatbeelden uit de zuidelijkste stad van Nederland en kleurige objecten in een zomers straatje in het Portugese Setubal.

Voor de echte AV-liefhebbers is er ook dit jaar weer een unieke gelegenheid om, voorafgaand aan de expositie, op 9 juni om 10.00 uur, een aantal series te zien die zijn ingestuurd voor de internationale AV-wedstrijd Challenge 321. Voor dit internationale onderdeel is wel voorinschrijving nodig, want het aantal plaatsen in de kleine filmzaal is beperkt. Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier.

Binnenkort: expositie FA-Rijen

Er zal op 9 en 10 juni weer veel te zien zijn op de tentoonstelling van FA-Rijen. De leden exposeren recent fotowerk en laten voorbeelden zien van sociale projecten die ze hebben gefotografeerd. Er is een doorlopende presentatie van door leden gemaakte AV-series. En op de eerste expo-dag kan de club, als host van de internationale AV-wedstrijd Challenge 321, bovendien een aantal internationale topseries vertonen.

Openingstijden expositie: zaterdag 9 juni van 13.00 tot 18.00 uur; zondag 10 juni van 11.00 tot 17.00 uur. De expositie ie voor iedereen gratis toegankelijk. De uitnodiging met alle gegevens kunt u downloaden als pdf bestand.

De vertoning van de AV-series uit Challenge 321 vindt plaats op zaterdag 9 juni om 10.00 uur. Voor het bijwonen van de presentatie van Challenge 321 moet u zich, vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen tevoren inschrijven via het inschrijfformulier.

 

Bronzen sticker voor Jolanda Jansen

Jolanda Jansen heeft een bronzen sticker behaald in de Bondsfotowedstrijd van dit jaar. In de Bondsfotowedstrijd worden zowel de totale clubinzending als de individuele foto’s beoordeeld. In totaal deden 169 clubs mee aan de wedstrijd. Als club eindigde FA-Rijen, ruim in de bovenste helft, op de 66e plaats. Een overzicht van alle foto’s die met een sticker werden bekroond vindt u op de site van de Fotobond.
17-4-2018

Twee acceptaties voor AV-makers

Henk de Lange en Maria Beesems hebben met hun AV-serie elk een acceptatie gehaald in het PECC International Audio Visual Festival. Henk de Lange kreeg hem voor de serie ‘The little white village’ en Maria Beesems voor ‘Oostendekoerse’. Het festival werd georganiseerd door de fotoclub van Port Elisabeth in Zuid-Afrika.
1-4-2018

Zilver bij FA-Rijen

Huub Bink heeft onlangs de ‘zilveren status’ bereikt in de onderscheidingen die worden uitgereikt door FIAP, de internationale foto-organisatie waarbij FA-Rijen is aangesloten. FIAP onderscheidingen vormen een erkenning van de artistieke kwaliteiten van de fotograaf. Ze worden verleend op basis van de resultaten behaald in een groot aantal internationale fotosalons. Van de ‘zilveren’ onderscheiding, de ‘Excellence FIAP Silver’ zijn er in Nederland nog maar 10 toegekend.
11-3-2018

Mooie presentatie Rainbow Challenge

Op 11 maart zijn in Rijen de prijzen uitgereikt van de 9e Rainbow Challenge. Voor deze grote internationale fotowedstrijd waren vele prachtige beelden ingezonden door fotografen uit 58 verschillende landen. Bezoekers konden naar keuze ’s ochtends of ’s middags de presentatie bijwonen van de beste foto’s uit de wedstrijd. De officiële prijsuitreiking vond ‘s middags plaats en werd ingeluid door wethouder R(olph) Dols met een mooi verhaal over de verschillende manieren waarop een foto betekenis voor iemand kan hebben.
Natuurfotograaf Edwin Giesbers verzorgde voorafgaand aan de middagpresentatie een boeiende inleiding over zijn vak. Hij deed dat aan de hand van, vooral, macrofoto’s uit de natuur ‘van eigen bodem’. Daarbij gaf hij tal van nuttige, praktische tips om van een natuurfoto ook echt iets bijzonders te maken.
FA-Rijen dankt iedereen die aan het welslagen van de wedstrijd en de presentaties heeft bijgedragen: door deelname, aanwezigheid, of betrokkenheid bij de organisatie. In het bijzonder gaat de dank uit naar degenen die de organisatie financieel gezien (mede) mogelijk hebben gemaakt: Foto Jans in Tilburg, de gemeente Gilze en Rijen en Rabobank Tilburg e.o.
11.3.2018

Wedstrijdcatalogus Holland Image Circuit nog verkrijgbaar

Vele bezoekers van de bijeenkomst in Rijen waarop de prijzen werden uitgereikt hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid daar de catalogus aan te schaffen van het Holland Image Circuit. Daarin zijn niet alleen een groot aantal bekroonde foto’s opgenomen van de Rainbow Challenge, maar ook van de vier andere salons die onderdeel uitmaken van het circuit. De catalogus kan nog worden nabesteld en is, uiteraard, ook beschikbaar voor degenen die niet aanwezig konden zijn. De prijs bedraagt € 10,- . Belangstellenden kunnen per mail contact opnemen met onze secretaris.
11.3.2018

FA Rijen weer ‘host’ voor Challenge 321

Ook dit jaar is FA Rijen weer ‘host’ voor de internationale AV-wedstrijd Challenge 321. De inschrijftermijn is al geopend en duurt tot en met 31 maart.
En net als vorig jaar zullen de inzendingen die door de Nederlandse jury als beste zijn beoordeeld worden getoond op de eerste ochtend van ons expositie-weekeinde: zaterdag 9 juni om 10.00 uur in C.C. De Boodschap in Rijen. De entree is gratis maar u moet zich wel tevoren aanmelden via onze website.
De wedstrijdvoorwaarden van Challenge 321, de namen van de negen landen die als ‘host’ optreden, en een lijst met de al ingezonden series vindt u hier.
7-2-2018

Veel onderscheidingen voor clubleden in Holland Image Circuit

Leden van FA-Rijen hebben goede resultaten geboekt in de salons van het Holland Image Circuit. Wiel Bongaerts ontving een zilveren medaille van de RPS (Royal Photographic Society) voor ‘Early morning’ en een eervolle vermelding van Camera Club Wageningen (een van de organiserende fotoclubs) voor ‘Old man’. ‘Nightshirt’ van Henri Smulders werd door de RPS beloond met een eervolle vermelding. Daarnaast waren er voor foto’s van clubleden nog een flink aantal acceptaties in de verschillende salons. Wiel Bongaerts spande de kroon met 26 acceptaties, Jac van Leijsen en Henri Smulders kregen er elk 14, Huub Bink 10, Henk de Lange 4 en Stef Rouws 2.
30-1-2018

11 maart: mooi programma voor alle fotoliefhebbers

Op zondag 11 maart is iedereen welkom in De Boodschap in Rijen voor de presentatie van de mooiste foto’s uit de Rainbow Challenge. Daarnaast zal Edwin Giesbers een lezing geven over zijn werk als natuurfotograaf.
De Rainbow Challenge wordt georganiseerd door FA Rijen, en is een van de vijf fotosalons die samen het Holland Image Circuit vormen: een grote, internationale fotowedstrijd die om de twee jaar wordt gehouden. In totaal zijn 7060 foto’s ingestuurd, door fotografen uit 58 landen. De beste daarvan zijn opgenomen in een mooie projectie.
Edwin Giesbers is full time natuurfotograaf. Hij fotografeert in opdracht voor diverse, nationale zowel als buitenlandse, tijdschriften. Hij is ook auteur van het ‘Handboek natuurfotografie Nederland & België’ en het ‘Handboek natuurfotografie op reis’.
Het tijdschema voor 11 maart ziet er als volgt uit:
11.00-12.00 uur: sneak preview van de prijswinnende en geaccepteerde foto’s;
13.00-14.30 uur: lezing door Edwin Giesbers;
15.00 uur: presentatie van de prijswinnende en geaccepteerde foto’s en prijsuitreiking.
29-1-2018

Beste wensen voor 2018

FA-Rijen wenst iedereen, en in het bijzonder al haar fotovrienden, een mooi en gezond 2018. Nieuw voornemen voor dit jaar is het verder vorm geven aan het Instagram account van de club. Dat account is vorig jaar in het leven geroepen ter gelegenheid van de fotowedstrijd die toen werd georganiseerd. Het is de bedoeling Instagram – naast de website – te gaan gebruiken om belangstellenden een indruk te geven van het fotowerk van de clubleden.
Verder staan er naast de eigen clubactiviteiten en de jaarlijkse expositie ook weer een aantal externe activiteiten op het programma. Op fotogebied is er het Holland International Image Circuit. En op AV-gebied voor de tweede keer Challenge 321. Via deze website houden wij u op de hoogte.
1-1-2018